lauantai 3. syyskuuta 2011

Uusi maailma

Blogi perustettu.
Aloitetaanpa aivan perusfaktoista, haastattelu alkakoon~

Miksi perustit blogin?
En osaa perustella täysin, mutta koneella olemisen joutilaisuus on alkanut kyllästyttää. Keksin sitten aloittaa blogin kirjoittamisen, jotta saisin tuhlattua paremmin aikaa ja vuodattaa mieltä painavia asioita. Juu.

Mitä aiot jatkossa tänne kirjoittaa?
Kuinka maailmaan tulisi rauha... ;) Realistisesti ajatellen luulen, että tämä blogi täyttyy erinäisillä höpinöillä omasta elämästäni (itsekeskeinen kun olen). Ehkäpä päiväkirja-, arvostelu- ja mielipideblogisekoitus. Hieman oman elämän suuremmista käänteistä, mutta myös yleisistä kiinnostuksen kohteistani, kuten piirtämisestä, musiikista ja jotain urheilua ehkä. Omia töherryksiäni voisin laittaa tänne tai ainakin jotain pientä, mitä kynästä on irronnut. Musiikista ehkä jotain arvosteluita, joku kipale tai bändi voipi joutua syynäilyyn. Urheilusta saatan löpistä, kun puhun päivän urheilusuorituksista (eli hyvin vähäistä :D). Ja jos uutisoidaan jostain merkittävästä tai alkaa vaikka jokin ohjelma, voinpa sitäkin kommentoida.

Onko sinulla tavoitteita blogin perustamisen suhteen?
(Keksinpä itselleni tyhmiä kysymyksiä.) Ainahan se olisi kiva, että joku eksyisi silloin tällöin vaikka lukemaankin tätä, etten aina höpise yksinäni. Mutta toimii tämä varmaan hermoterapianakin. Tai jotain. Älä multa kysy, mähän vaan perustin tän!

Aiotko olla aktiivinen?
Tuota noin, niin aktiivinen kuin pystyn. Silloin, kun on elämä tylsää, ei välttämättä hirveästi irtoa tarinaa, mutta kyllä sitä voisi yrittää kirjoitella vähintään kerran kaksi viikossa. Saa nähdä, tuleeko pitämään. XD

Kiitoksia haastattelusta, otamme yhteyttä myöhemmin.
Ja kommenttia saa toki aina pistää tai jotain! :)

1 kommentti: