torstai 8. toukokuuta 2014

Munarikasta pääsiäistä ja klara vappen!

Aika vierähti taas niin nopeasti!

Koulu alkaa olla päätöksessään tämän kevään osalta, kaikki kurssit ja tentit ovat nyt takanapäin. Vielä olisi ensi maanantaina pedagogisten opintojen haastattelu ja parin viikon päästä TVT-ajokortin näyttökoe (eli käytännössä vaan tietokoneen hallintaa käsittelevä tentti). Parit numerotkin on jo ehtinyt tippumaan, kaks vitosta ja yksi kolmonen, tyytyväinen!

Kisatkin oli ja meni, voitot tuli molemmista! Ja ensi viikolla, viikonloppuna olisi taas uudet kisat. Paljonhan näihin menee viikonloppuja, mutta kyllä on hyvä tunne, kun niissä menestyy! :)

Lunastin myös synttärilahjan Mikolta huhtikuun puolella. Käytiin syömässä Cantina Westissa, ruoka oli hyvää, mutta hintaan nähden ei niin hyvää. Kävimme myös parilla drinkeillä ja sitten menimme kattomaan Divergent - Outolintu -elokuvaa, se oli ihan hyvä! Mulle tosin selvisi vasta leffan kattomisen jälkeen, että se on useampiosainen ja tämä oli niistä ensimmäinen. :D

Pääsiäinen oli mukava pieni loma tenttien välissä, silloin tosin piti aika paljon puurtaa koulutehtäviä. Mutta lisäksi kävimme Mikon porukoilla syömässä pääsiäisruuan ja Mikon kummitädin kanssa lintuja bongaamassa Viikissä.

Pääsiäisherkut!
En voinut olla nauramatta tälle... :'D
Yllättäen sinisorsa oli helpoin kuvattava.

Kyllä siellä lintuja on, mun kameran zoomi ei vaan riittänyt. Mutta harmaahaikara se siellä!

I know, ei ole lintu. :'D Isonokkosperhonen, luulen?
 Tuon perhosen tunnistaminen oli kaikkein vaikeinta. Luulin, että se oli vain nokkosperhonen, kun näin sen, mutta kun googlasin nokkosperhosen, se on aivan erinäköinen. Isonokkosperhonen on jo paljon lähempänä kuvaamaani perhosta. Mutta myös kirsikkaperhonen on hämäävän samannäköinen. Suurin ongelma tässä tuli, kun katoin Wikipediasta ja Luontoportista näiden lajien levinneisyyttä/yleisyyttä Suomessa, niin sekä isonokkos- että kirsikkaperhonen ovat harvinaisia. Nokkosperhonen puolestaan on koko maassa yleinen. En kuitenkaan usko, että tämä olisi se. Isonokkosperhosesta sanotaan Luontoportissa näin: "Kesät 2012 ja 2013 olivat Suomessa lajille poikkeuksellisen hyviä. 2012 Venäjältä vaelsi eteläiseen Suomeen poikkeuksellisen paljon isonokkosperhosia, jotka talvehtivat meillä. Nähtäväksi jää, runsastuuko lajin kanta maassamme pysyvästi." Joten se voisi sittenkin olla se, ehkä? :D Ja nyt loppui lukijoiden tylsistyttäminen näillä luontopohdinnoilla.

Vappukin meni tässä! Käytiin parin kaverin kaa heittelemässä frisbeegolfia Tuusulassa ensin. Illalla lähettiin Helsinkiin Kaisaniemen puistoon tapaamaan kahta opiskelijakaveriani, ja mentiin heidän kanssaan Hämiksen Wappu -bileisiin. Oli kyl mukavaa! Sain pitää ensimmäistä kertaa vappuna haalareitakin päällä, samoin yo-lakkia (viime vuonna vietimme vapun kaverillani, joten lakin pitäminen ei ollut suuri juttu).

Osallistuin myös tähän esim. Facebookissa kiertäneeseen arkikuvahaasteeseen, kun ystäväni haastoi. Se oli ihan kiva, aktivoitui hieman fb:ssä ja lisäsi kerrankin kuviakin. Tässä pari esimerkkiä, jotka laitoin:

Sani ♥

Game of Thrones ja tortillaa!

Nyt tässä juuri maanantaina tuli meillä kaksi vuotta täyteen Mikon kanssa. ♥ Vietimme su-ma-yön Glo Hotel Artissa. Tosi hieno sisustus ja muutenkin aika hulppea, mutta pienet puutteet kyllä ärsyttivät aamulla. Ensinnäkään huoneessa ei ollut kunnollisia peilejä muualla kuin vessassa, jonka peili oli todella huonosti valaistu. Yritä siinä sitten meikata! Ja sängyn vierestä puuttui pikku lamput, se oli joko lähes kaikki valot tai ei mitään. Aamiainen oli muuten ihan jees, mutta ei aivan sellainen, mihin olen hotelleissa tottunut, ei mitään kauhean erikoisia juttuja. Mutta sain sentään kaakaoni, appelsiinimehuni ja croissanttini. :D
 Siitä sitten jatkettiin katsomaan Se toinen nainen (The Other Woman) -leffaa, joka oli kyllä hyvä, mutta ei olisi ollut niin hauska, jos ei olisi ollut GoT:in Nikolaj Coster-Waldau näyttelemässä pettäjämiestä. 
Leffan jälkeen käytiin syömässä Morrisson'sissa hampurilaiset, otin vuohenjuustopurilaisen, oli hyvvää! Loppuilta vaan lahnattiin kotona ja katottiin leffaa. :)

Huuhh, tämän henkilökohtaisen pläjäyksen jälkeen voisi ehkä riittää.. :D

Hauskaa lomien ja mahdollisten kesätöiden alkua! (Kesätöistä puheen ollen: ei vieläkään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti