lauantai 1. lokakuuta 2011

Näätkö kaksi yöperhosta?

Olisikohan vaikka yo-kirjoitukset loppu?
KYLLÄ!
Syksyn osalta.

No, englanti meni miten meni. Ei tosiaan L:n veroisesti, ei edes M:n.. C tai B sieltä tulee, ja jos tosiaan tulee B, uusiminen odottaa. Matikka meni hyvin, ei ehkä ihan L, mutta E varmaan. :) Toivossa on hyvä elää! Ja keväällä sitten äidinkieli, ruotsi ja ranska. Apuva.

Mutta asiasta kukkaruukkuun ja sitten ämpäriin. Odotan niin innolla, että Evanescencen uusin albumi tulee! Olen nyt kuunnellut varsin ahkerasti What You Want -biisiä, r-a-k-a-s-t-a-n. Voiko kellään olla kauniimpaa ääntä (okei tämä taitaa olla mielipidekysymys ja kovinkaan moni ei taida olla kanssani samaa mieltä)? Myös The Other Side'n, Made of Stone'n ja My Heart is Broken'in olen kuunnellut, ja tuo jälkimmäisin on varsin kaunis. Kaikki ovat erittäin hyviä ja siksi kova odotus ja rima asetettuna ylös varsinaiselta albumilta.

Uusi jakso alkamassa, toivottavasti uusi aika koko elämässä. En halua kestää enempää pettymyksiä, niitä on riittänyt ihan tarpeeksi. Mutta vain aika näyttää, mitä tuleman pitää. Toivokaamme hyviä asioita.
Ajattelin leikata hiukset, mutta ei ole hajuakaan, millaiseksi ne leikkaisin. Vähän jotain sieltä tältä, nips naps, ainakin otsista. Hieman myös kerroksittain varmaan, jotta olisi ohuemmat latvat. Ehkä jotain tällaista:




                                                                        tai






Osaisinpa vaan joskus tehdä jotain radikaalimpaa ja oikeasti toteuttaa näitä upeita haaveitani. Mutta taitaa tosiaan jäädä vain haaveeksi, kun sitten en uskallakaan tehdä mitään suurta muutosta näille. Enkä nyt taida värjätä aivan noin vaaleiksi, vaikka mieli tekisi kyllä hieman värjätäkin. Mutta jos nyt ensin pääsisi sinne kampaajalle asti, niin siitä on hyvä aloittaa. :D

Tykkään syksystä. Silloin kun paistaa aurinko. Sateinen syksy on perseestä. Rakastan kuitenkin eniten kesää. Mutta en niitä kovimpia helteitä. Mutta en myöskään kylmää. Hankalaa(ko)? Tänään tykkäsin kävellä koirani kanssa ulkona, katsellen siniselle taivaalle, kun lehtiä tippuu puista. Sani kahlasi lehdissä ja riepotteli muutamaa niistä hampaissaan. Näistä hetkistä pidän.

Ja otsikko on Suojelusenkeli-nimisestä biisistä. Miksikö? Koska se soi mun päässä. Ja tuli mieleen Sanista, koska se on rodultaan phalène eli ranskaksi yöperhonen.

2 kommenttia:

  1. Hui kamala, katsoin esikatselusta että sinäkö tossa ekassa kuvassa oot.. Onneksi et, jäätävä duckface :'D Tollaset hiukset kyllä sopisi sulle! ♥

    VastaaPoista