tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kronologiaa ja toimintaa!

Edetäänpä kerrankin kronologisessa järjestyksessä (ainakin yritetään)!

Kirjoitukset ohi! Finished! Slut! Finit! Ja yo-todistus tulee luultavasti näyttämään tältä:
äidinkieli: E
lyhyt matikka: E
englanti: C
ruotsi: C
ranska: C
Tyytyväinen olen oikeastaan vain äidinkieleen (jos se tuossa E:ssä pysyy). Matikasta olisin voinut saada helpostikin L:n, mutta laiskuuteni takia se sitten jäi E:hen. Kaikista kielistä piti tulla vähintään M, mutta ei sitä tullut sitten mistään. Ranskalla on PIENI mahdollisuus nousta vielä M:ään, mutta niin on äidinkielelläkin pieni mahdollisuus laskea M:ään. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Ennakkotehtävät tuottivat verta, hikeä, tuskaa ja kyyneliä, mutta niistä selvittiin. Yhden ennakkotehtävän kanssa olin jopa ajoissa, mutta sitten viisi päivää sain paahtaa niska limassa, jotta saisin tehtävät ajoissa suoritettua. Yksi työ per päivä, sitä tahtia se eteni. Toivon vain, että sain Lahteen menevät paperit ajoissa postiin ja ne kerkesivät perille. :'D Aallon työt vein henkilökohtaisesti perille. Saatan lisäillä tänne töitä sitten myöhemmin!

Kaikista paras asia, joka on nyt tapahtunut: sain järkkärin! ♥ Olen ehtinyt räpeltää sen kanssa aivan liikaa ja pääsin hyödyntämäänkin sitä ennakkotehtävien kanssa. On se vaan niin hieno kamera, rakastan jo nyt! Vanha pokkari joutaa isän käyttöön ja vauhdikkaisiin tapahtumiin, jonne ei voi/kannata järkkäriä raahata. Pääsen sitten hyödyntämään yo-juhlissa järkkäriä, jottei tarvitse maksaa turhaan ylioppilaskuvauksista. ;b

Ensi viikonloppuna onkin sitten jo sulkkiskisat. Jännittää hieman, en halua samaa kohtaloa kuin viime kisoissa, että tipun taas molemmista sarjoista ekan pelin jälkeen. Täytyy siis treenata vielä tämä viikko ahkerasti, jotta ollaan huippuvedossa viikonloppuna! Tosin kaksi treenikertaa jäljellä, ei siinä nyt enää järjettömiä treenailla. Teen siis vain parhaani.

Tämä kuu on muutenkin melko täysi. Samaisena viikonloppuna olisi tarkoitus käydä Jumbossa kaverin kanssa. Ensi viikolla mennään luultavasti pikkuveljen kanssa katsomaan Titanic 3D:nä. Ensi viikon viikonloppuna näen erään kaverin. 21.4. on jälleen sulkkiskisat. Kaikkea jännää siis tulee tapahtumaan! Tällä kertaa odotan ihan mielelläni toiminnan täyteistä kuukautta, yo-kokeisiin lukeminen ja ennakkotehtävien tekeminen on vähän eri asia. Eikä nyt tarvii enää stressatakaan! (Paitsi pienesti kisoista, terveitä perhosia vatsassa.)

Ja se sitten mun kalenterista ja toiminnasta. Yleensä olen höpöttänyt tunteista ja kaikesta muusta, mutta viime aikoina siihen ei ole suuresti ollut tarvetta. Voin henkisesti aivan mainiosti, ja mikään ei paina mieltä.

Noh, siitä mielenkiintoisesta en tiedä, mutta ainakin kohtuullisen pitkä.
Live happily ever after, everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti