perjantai 30. joulukuuta 2011

Alohomora!

Lumos (=valois) vain teillekin, rakkaat ystäväiseni!

Otsikostakin arvannee tämän kirjoituksen sisällön, eikös? Elämääni sisältyy tällä hetkellä hyvin, hyvin vaihtelevia asioita: Harry Potter ja koneella dataus. Are you proud? :) Potterit, jotka olen katsonut pikkuveljeni kanssa joulun jälkeen (ja juuri tässä järjestyksessä):
- Harry Potter and The Half-Blood Prince (Puoliverinen prinssi)
- Harry Potter and The Order of The Phoenix (Feeniksin kilta)
- Harry Potter and The Deathly Hallows Part Two (Kuoleman varjeluksen osa 2)
- Harry Potter and The Golbet of Fire (Liekehtivä pikari)
- Harry Potter and The Prisoner of Azkaban (Azkabanin vanki)
Seuraavaksi katsotaan varmaan Salaisuuksien kammio ja Viisasten kivi, kun kerran tällein nurinkurisessa järjestyksessä mennään. Lisäksi ollaan pelattu Lego Harry Potter Years 1-4 läpi ja nyt on kesken Years 5-7. Ihmettelen edelleen suuresti, miten veljeni sai mut houkuteltua pelaamaan Lego-pelejä, koska olen ollut niitä vastaan niin paljon... No mutta, kokeilemalla oppii arvostamaan asioita! Tekee myös hirveesti mieli lukea Potterit uudestaan, suomeksi tai englanniksi, en ole vielä päättänyt. Jos englanniksi alan lukea, aloitan ennen YO-kirjoituksia, niin saan siitäkin hyötyä. Jos päädyn suomeen, lukeminen siirtyy kirjoitusten jälkeiselle ajalle, jotta aika riittää myös niihin lukemiseen. Ja sitten vielä kuva Azkabanin vangista, kun Harry yrittää suojella itseään ja Siriusta ankeuttajilta.

Expecto Patronum! (Odotum suojelius)

No tuota, jottei tämä vallan menisi pelkästään Harry Potter fandomiksi, jätän Potterit nyt sikseen. What else has my life included lately... Paljon datausta. Okei, enimmäkseen iltaisin vasta yhdentoista jälkeen, mutta silti liikaa, kun se dataus venyy sinne kahteen asti. Damn me. Ja mitä olen tehnyt? Katsonut Amnesia-videoita YouTubesta? YEAH, ne kaikki, mitä Raumoogle on tehnyt. (Thanks, if you're reading this!) Mutta kun ne on vaan niin parhaita. En ymmärtänyt, miksi Amnesiaa on sanottu pelottavimmaksi kauhupeliksi, mutta kyllä olin aika kuset housuissa, kun ite sitä kokeilin (veljeni painostuksen alaisena). Saavutukseni: ovesta käytävään, käytävästä rappuset alas tunneliin, matkan varrella yksi lamppu palamaan, tunnelin päässä ovi auki, ja siellä näkyi MORSO. Esc (pausevalikkowhatever). "Joo, mä voisin lopettaa tähän. :3"
Suositukseni, kannattaa katsoa kaikki hänen morsovideonsa!

Otsikko Potterista, lukkojen avausloitsu.
Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin.

Nox. (=pimi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti